Siirry sisältöön

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuskestävää liiketoimintaa!

Design Forum Finlandin suosittujen valmennusten sarja jatkuu. Nyt aiheena on tulevaisuuskestävä liiketoiminta ja kohteena kasvua ja kansainvälistymistä hakevat suomalaiset pk-yritykset.

Uusi maksuton valmennusohjelma koostuu kaikille yrityksille avoimesta webinaarisarjasta ja pienemmälle yritysjoukolle suunnatusta työpajasarjasta, jotka täydentävät toisiaan teemallisesti.

Jokaista teemaa pohjustavat webinaarit lisäävät yritysten ymmärrystä ja osaamista kiertotalousperusteisen muotoilun hyödyistä liiketoiminnalle. Teemoja syventävät työpajat tuovat puolestaan konkreettisia työkaluja kestävään kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille.

Kokonaisuus auttaa osallistujia rakentamaan kestävän kasvun tiekarttaa. Kun osallistut kaikkiin viiteen teemakokonaisuuteen, saat kattavan kokonaiskuvan siitä, mitä siirtyminen kiertotalouden mukaiseen liiketoimintaa tarkoittaa ja miten muotoilu voi siinä auttaa. Lisää tietoa valmennuksesta löytyy täältä. (siirryt toiseen palveluun)

Ensimmäinen moduuli järjestetään jo kesäkuussa ja sen teemana on tulevaisuuskestävän kasvun kulttuuri yrityksissä. Webinaari järjestetään ti 4.6.2024 klo 9–10 ja työpaja to 13.6.2024 klo 9–11. Moduulin valmentajana on Frankly Partners.

Ilmoittaudu nyt webinaariin!(siirryt toiseen palveluun) Ilmoittautuminen työpajaan avautuu webinaarin päätteeksi.